Pecanje, kao odmor moždanih vijuga

Dobar. Taman za ražanj ali fali recept. Čim su ga punili, koliko dugo pekli (filozofi bi rekli dok nebude pečen) i kakav je okus.
Valjalo bi jednog okrenuti kao turističku atrakciju.
Ajmo recepte na sunce da budemo spremni kad završi lovostaj.

Sutra sam na "Oazi" pozicija br. 5.:osmeh::bravo::cao:

P.S.

Idu dani sa dosta grmljavine i gromova, pazite se na vodi. Ovo je slika stapova jednoga pecarosa posle udara groma:

pg_L_3pZNuM5QIRNAkFxWdvqnIKMUPaG1LRZyXgfAII

Poslednja izmena:
Ja ove godine jos ne okvasih najlon...bruka.::sramota::

Duško nisam ni ja puno bolji, samo jednom prije mjesec dana i to s kederima od prošle godine, imao sam samo pet kedera i za tri sata sam imao tri štuke ( 2,70 ; 1,85 i 1,30) jednog mi je ukrala vjerojatno neka mala jer ga je dugo vukla pod vodom ali kad sam kontrirao malo je bilo otpora i onda je otišla s kederom, a jedan mi je odletio prilikom bacanja. I to je sav ribolov ove godine a karta mi se već izlizala.

I najzad bio danas na Oazi. Nije bilo Bog zna nesto ribe ali sam se lepo proveo i odmorio, a sto je najvaznije isprobao novi spod stap i raketLu. Na Oazi je stvarno prelepo pa Vas necu daviti sa sitnim saranima nego sa lepom Oazom slikama koje sam danas napravio tamo:

[url=http://www.dodaj.rs/?18/c/UOzrkOz/1/20150513055937.jpg][/url]
Moram da pokazem novi spod stap i raketlu. Namotana je struna u raznim bojama na svakih 10 m (5 razlicitih boja) pa da znam na koliko metara prihranjujem.

I ja sam mislio okrenuti nešto na ražnju, kao što pokaza Duško na onoj slici, ali nema. Još ima vremena ali svi govore da soma ima znatno manje nego prošle god. Kao da ga je odnijela poplava pa sad treba vremena da ponovo dođe.:osmeh: Mislim da kod nas nema staništa za neke veće primjerke pa čim porastu preko 15tak kg. odlaze prema Savi u dublje vode. Nađe se poneki i veći od 20 kg. ali rijetko i obično ga uhvate krivolovci.

Juče završili žetvu, danas malo otišli na Dunav da opustimo dušu......i bilo je lepe akcije, jedan bucov, smuđ, ali manji pa su poljubljeni i pušteni :osmeh:

Ali ovaj nije bio za ljubljenje, već za slikanje...komad od 24 kg :riba: Još jednom čestitam drugaru na ovom ulovu :ppozdrav:

fotografija0523.jpg
[/IMG]

Snimio sam mobilnim telefonom ovo izvlačenje soma, nije neki snimak al ne zamerite......

[video]https://youtu.be/4UFXJ_Ty2z4[/video]

Nazad
Vrh