Pasulj

Danas sam obisao pasulj
fot0742.jpg
fot0743.jpg
fot0744.jpg

Lepo izgleda,na koj si razmak sejao i sa kojom sejalicom i sa kakvim plocama?pozdrav

Ja sam posadio nekih 40 ari,ali sve rucno i sadio na odzake po -7 zrna u svakom odzaku,inace koju povrsinu pod pasuljem radis?pozdrav,nek da bog da rodi

Ja znam na lance i hektare i are a ostalo slabo :DDD,ova parcela ima 8 kvadrata?ti zbijas salu druze

cela parcela je 0,42 ha a pored pasulja ima (ono sto je valjano) kukuruz a duzina mozda ni 200m. Ti sta si mislio veci ili manji?

A evo i Japansko-Srpskog pasulja Azuki - a

Koliko je sitan nije ni čudo što se prodaje 1kg po 400-500din ::namigivanje::
пре неколико година су моји посејали Азуки и имали смо пар стотина кг. Џоне, испразни инбокс, не могу ти послати поруку. Јави ми приватно ако знаш где у С. Пазови имају да се купе повољно окитен црева.

koju sortu zasejdati izmedju redova novoposadjenog vocnjaka ? 10-tak ari bi posadio, preporuka za sortu ( koja ne zahteva pritke za potporu ) a da drzi dobru cenu i da je beo ( zbog kucne upotrebe )
hvala

moja plantaža prošle godine

vwve3b.jpg
[/IMG]

---------- Poruka napisana u 21:02 ---------- Prethodna poruka je at 20:58 ----------

2ng8kut.jpg
[/IMG]

---------- Poruka napisana u 21:07 ---------- Prethodna poruka je at 21:02 ----------

332z9cm.jpg
[/IMG]

---------- Poruka napisana u 21:16 ---------- Prethodna poruka je at 21:07 ----------

iqwtn7.jpg
[/IMG]

Nazad
Vrh