Pasulj

ja sam sa ANTRACOL WP 70. i grah i krumpir, sve s tim, i nije bilo problema........2 špricanja

Ja danas posejao pola jutra pasulja sorta: Biser
fot0691.jpg

Nikt u pravu si ovo nije biser
Zbog boje mislis da nije Biser? Tretirano sa Humusom i "Prestige"-om zato je tako saren, inace belo!

---------- Poruka napisana u 20:12 ---------- Prethodna poruka je at 20:01 ----------

Sa ovom sejao: Nodet 6 redi, razmak redova 50 cm, ploca je 88rupa fi 4mm, razmak medju seme 6cm
dsc01939.jpg

Ovo je 2010 sejanje paprike ali sa ovom masinom

A ova kurija na kojoj pise "INSEKTICIDE" zasta je to,to nisam vidjao na ovdasnjim sejalicama?

Sad mi jasno,tu na primer moze da se sipa foksim i onda kad sejes odma uneses insekticid,dali moze u to i vestacko djubrivo primer?

Jeste. Vestacko djubrivo moze ako je uformulacije mikrogranule i nije praskasto , ima specialne djubrive za njega . obicnog NPK nisam probao ali ne verujem da bi mogo
Ovoga sam koristio:
dsc02617.jpg

Danas posadio pasulj i ispskao sa stompom,sorte su galeb i biser,nadam se da nije rano

pozdrav svima i jedno pitanje? gde ste nabavljali seme interesuje me galeb i sremac pa ako neko i ma informaciju bio bih vam zahvalan.
hvala unapred.

Imas gde treba da se zahvalis,ali ako ti treba jos nesto pitaj ili ovde na pp,pozdrav

ja sam sadio slavonski zeleni........samo njega uvijek i sadim......htio kupiti na institutu kod vas, u NS.......al više nema ni zrna, pa sam sadio samo ono svoje što sam imao.......

Nazad
Vrh