zeko
Član
Pasulj je posean 23.04
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Мој имењак и земљак Никола Тесла поцепао је уговор и ослободио Томаса Едисона и Џорџа Вестингхауса плаћања коришћења патента "система са наизменичним струјама" да неби банкротирали.zeko je napisao(la):Sa ovim špartačom špartam mak soju i pasulj
dosad smo radili ručno ali ove godine moram nešto smisliti nikt ima dobar sistem, neću ga kopirati u potpunosti da me netuži za patrnt
Cuprija je napisao(la):bio sam u institutu sa namerom kupiti semenski Galeb, nisu imali spremljen za prodaju trenutno a avansna uplata na blagajni je bila 350 din/kg za pakovanje neznam.
Ha ha , kako znaš ? čitaš mi misli ,razmišljam možda je kopriva i protiv plamenjače ( jedino je na krompiru nemam a jedino sam krompir zalivao koprivom),ko zna ,probaću , koliko znam Ti već jesi prošle godine i jel bilo neke koristi ?jhona DERU je napisao(la):MARČELO a jesi li razmišljao da prskaš pasulj sa koprivom ?