Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja cekam da nikne pa da ubacim koju slicicu.Slabo se piše, baš se vidi da se smanjila proizvodnja....
Puno prskanja, bez navodnjavanja prinos slab, pa ga treba probirati i na to sve prodaja nakupcima za sitne pare. Soja, kukuruz odradi kombajn nesto manja zarada a manja i sekiracija.Slabo se piše, baš se vidi da se smanjila proizvodnja....
Cime radis zastitu od plamenjace?Nema slika, ali ja sam zadovoljan sa mojim pasuljom, sutra je u planu prva zastita od plamenjace i prihrana preko lista. Pojavila se plamenjaca dosta rano ove godine, bice borbeno.
Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka
Nisam ovo će biti 3 godina kako nesejem pasulj, kad sam počeo išlo je i preko 1 tone po jutru po 250 din do kraja je bilo oko 200kg po jutru i 100 din pa sam odustao.Vlasto jesi li sejao ove godine?
Samo ridomil za plamenjacu.Cime radis zastitu od plamenjace?
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Videcemo kod mene prinos sa navodnjavanjem ove godine...
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Videcemo rezultate u avgustu mesecu.Navodnjavanje ipak daje sigurnost u proizvodnji, bilo o kojoj se kulturi radi...... A kod graha pogotovo, kažu da ima razlike.....
Na 50cmDerane jel na 45cm razmak redova?