Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nema odustajanja, priprema se taktika za nastupajuću sezonuSlabo se piše, svi odustali od proizvodnje?
Seme,djubrivo i sejacica spremni,ceka se vreme da se sejeSlabo se piše, svi odustali od proizvodnje?
gde si sijao,pitam za komsijuMi smo danas posejali i odma poprskali na crno, nadamo se kisi sutra...
Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka
Ne znam, treba probati, nemam iskustva a mislim da bi stigao. Ja sam onaj moj hercegovac sejao 23.06. i stigao je da sazri 2018.g.Moj je u zemlji, iako nikad manje nisam posijao..... I to još prije tjedan dana, mislim da ima oko 2000m2 od toga sam napravio veliku grešku, 700m2 posijano na 13cm razmak u redu, a trebalo je biti na oko 6cm......jer kako sam posijao suncokret, zamjenio ploče, a mjenjač nisam dirao, i eto..... To mi se nije nikad dogodilo.....
Slavko.... Što misliš, ako skinem uljanu repicu, oko 1.6. barem tako planiram vršidbu, da onda posijem, ako bude kiše.....