frki1
Član
moguće je da joj se ne sviđa mužjak.pokušaj odnjeti kod drugug mužjaka
ako ne tepsija
ako ne tepsija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Немој тепсију ако је добра за приплод,ако је неуротична, пред парења у води стави два таблете бедоксин ( витамин Б6) смиричесе и примиче, и јас сам имао сличне проблеме мужјаци су бивали претучени и најебивали су ко жути ал зато стави ти бедоксин да видиш како че да буде добра мила и мирнаGabesz20 je napisao(la):Opet parenje... a ova cincila sto mi nije ostala skotna, da vi samo viditike kakva je to zver od zeca da covek ne poveruje! Vec kad stavljam ruke u kavez ona se grize, nervozna je! E sad juce probao ubacit kod muzjaka, pa to je bio haos, tuca nenormalna, ova ga grize, ma skoro ga nije unistila, da sam je ostavila malo dalje sa muzjakom pa ona bi ga upropastila skroz...Ja jos ovako nesto nisam video, mislim da necu se dugo predomisljati, radi se o vrlo lepoj cincili, ali nema smisla ovako, ice ona za vikend u tepsiju!!!