Pšenica 2025-2026

sutra ide herbicidno+insketicid+prihrana

jecam i psenica

o fungicidnim tretmanima je bzv pricati kad smo gotovo 30dana bez kise+hladno vreme

Mora se jednostavno,vreme je naopako skroz
Nikakvo otopljenje nije na vidiku(ima i neka kisa u najavi pa zahladjenje na kraju marta)a to je opet jos 10tak dana a ulazimo vec u april

Tako da je to razlog prskanja

Ako su mnogi odradili ne znaci da kasnis.. Pri niskim temperaturama nema ni intenzivnog razvoja korova pa mi se i to cini kao razlog da ne treba zuriti..

Nekada sam prskao pšenice i pazio da ne oprskam komšiji prvi red suncokreta.
Sada je u februaru već kasno?
Naopako.....

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

to sta je bilo nekad okacite macku o rep

gledajte kakvo je stanje na njivi

ti prvi @foodmood jer slike koje si postavljao je za prskanje samo tako a ti cekaj sto se mene tice koliko zelis

to sta je bilo nekad okacite macku o rep

gledajte kakvo je stanje na njivi

ti prvi @foodmood jer slike koje si postavljao je za prskanje samo tako a ti cekaj sto se mene tice koliko zelis
Jeste za prskanje ali ne po cenu da napravim prskanjem štetu. Prskao bih ovih dana da su jutarnje temperature ostale 7-8 stepeni. Sa ovim mrazevima neću da se igram....

Jutros -1, hladno k'o u betonskom svinjcu uz ovaj dosadni vePar koji već danima ne posustaje.
Neću prskati da me i puškom teraju na to, pogotovo jer me hemija košta dosta.

Jeste za prskanje ali ne po cenu da napravim prskanjem štetu. Prskao bih ovih dana da su jutarnje temperature ostale 7-8 stepeni. Sa ovim mrazevima neću da se igram....

kod nas od tog najavljenog minusa nije bilo
izgleda da ce kajsije da ove godine rode poprilicno

Jesu, prskali su i čini mi se da im uspelo (koliko sam video danas u prolazu). Ja sam malo kasnije i čini mi se da ću morati ponoviti njive gde mi je predusev repica.

Za sledeću nedelju nešto javljaju daleko jeste ali nada umire poslednja. Prvo bacam prihranu pa kad se vreme stabilizuje ide prskanje.

Nazad
Vrh