Pšenica 2025-2026

sutra ide herbicidno+insketicid+prihrana

jecam i psenica

o fungicidnim tretmanima je bzv pricati kad smo gotovo 30dana bez kise+hladno vreme

Mora se jednostavno,vreme je naopako skroz
Nikakvo otopljenje nije na vidiku(ima i neka kisa u najavi pa zahladjenje na kraju marta)a to je opet jos 10tak dana a ulazimo vec u april

Tako da je to razlog prskanja

Ako su mnogi odradili ne znaci da kasnis.. Pri niskim temperaturama nema ni intenzivnog razvoja korova pa mi se i to cini kao razlog da ne treba zuriti..

Nekada sam prskao pšenice i pazio da ne oprskam komšiji prvi red suncokreta.
Sada je u februaru već kasno?
Naopako.....

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

to sta je bilo nekad okacite macku o rep

gledajte kakvo je stanje na njivi

ti prvi @foodmood jer slike koje si postavljao je za prskanje samo tako a ti cekaj sto se mene tice koliko zelis

to sta je bilo nekad okacite macku o rep

gledajte kakvo je stanje na njivi

ti prvi @foodmood jer slike koje si postavljao je za prskanje samo tako a ti cekaj sto se mene tice koliko zelis
Jeste za prskanje ali ne po cenu da napravim prskanjem štetu. Prskao bih ovih dana da su jutarnje temperature ostale 7-8 stepeni. Sa ovim mrazevima neću da se igram....

Jutros -1, hladno k'o u betonskom svinjcu uz ovaj dosadni vePar koji već danima ne posustaje.
Neću prskati da me i puškom teraju na to, pogotovo jer me hemija košta dosta.

Jeste za prskanje ali ne po cenu da napravim prskanjem štetu. Prskao bih ovih dana da su jutarnje temperature ostale 7-8 stepeni. Sa ovim mrazevima neću da se igram....

kod nas od tog najavljenog minusa nije bilo
izgleda da ce kajsije da ove godine rode poprilicno

Jesu, prskali su i čini mi se da im uspelo (koliko sam video danas u prolazu). Ja sam malo kasnije i čini mi se da ću morati ponoviti njive gde mi je predusev repica.

Nazad
Vrh