cicimoric
Član
oko 110 kg/KJ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta je pretkultura i u kakvim uslovima se radi da bi mogla da useje direktno ?Ovo je parcela koju smo 30. oktobra sejali DIREKTNO
![]()
![]()
ovde mozes videti slike iz setveSta je pretkultura i u kakvim uslovima se radi da bi mogla da useje direktno ?
Koliko znam SC Maria nije sejalica za direktnu setvu pa zato pitam..
Da ih jebe samo farbanje bilo bi jos i dobro!I Gungor od 3m i 23 cevi ima preko 1300kg prazna. Pritisak za svaki disk se šteluje posebno a dizanjem i spuštanjem točkova se šteluje pritisak za sve diskove zajedno. Takođe jako dobro useva ali malo ih je.e farbanje....
I to je tačno.Da ih jebe samo farbanje bilo bi jos i dobro!
Da , to sam ti ja prošle godine (čini mi se) objašnjavao. Ali malo koja ima.Gungor nema onaj paralelogram na baterijama,po meni lose resenje pogotovo ako se koriste tockici za dubinu.
Mozda nemaju neki veci problem na prolece ali ima korova koji u Martu krenu i tesko da to ide i bez prolecnog prskanja!Video sam pre neki dan objavu od komsija iz Hrvatske da sad prskaju psenicu od korova. Herbicid je Alister new. I kontaktni i zemljisni. Pigao kod as ga nema. I kazu da posle u prolece nemaju problem sa korovima. Bas interesantno.