Pšenica 2025-2026

Ja sam juce odradio jednu parcelu sa avenuom, secator, Ugo, olimp, grom, lepak. Moralo se, trava uzela maxa, pa to strasno. Na toj parceli je pred usev uljana repica, iza nje je tanjirano letos, pa gruber, pa koltivator pred setvu, travke nije bilo, sta se tu desava ne znam. Psenica tu kao da stoji, baceno jesenas 6*24*12 130 kg po kj, zatim u prva prihrana 18. 2 pred kisu 130 kg urea po kj, pa pre ove kise i 100 kg ana po kj.

Пrskao bi pšenicu i ječam uzeo sam Husar star, pylon i lambadu da li da sacekam posto ove nedelje javljaju nocnu max 2 3 stepeni jedne godine sam imao problema kada sam prsjao oa bilo hladno sta mislite

Juče radjen prvi tretman u parcelama u koje je moglo da se uđe, zbog prethodnih obilnih kiša.
Hussar star + trend + duet turbo + grom.

ZeDfrlO.jpeg

M8LROx3.jpeg

X7MScR5.jpeg

Ja ga imam na 93ha u komadu na donjim zemljama i jako mocno izgleda, e sad videcu ovih dana kakvo je stanje jer je tamo palo 80lit kise ovih dana pa hoce voda malo da se zadrzi ali mislim da ce se brzo prosusiti.
Kasnije ce da dobije olimp+ugo+insekticid+herbicid.
Ako nastavi tako ocekuj da ides za brzinu nize u zetvi, jako je bujna kad ima hraniva Zmaj samo brekce kad je radi :D

Nazad
Vrh