Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam ostavljao okontrolne kocke, ne samo ja nego i par kolega kad se desi da ide zetva.Psenica ima vec malu vlagu,koliko njima treba vremena da izadju na procenu ?.Da cekam 4-5 dana je pod znakom pitanja jer cu na gubitku vlage mozda izgubiti vise nego sto je led skinuo zrna.
Mislim da moze da se ostavi neko parce ne ovrseno u parceli pa da odatle procene stetu, sad ne znam da li treba 5x5 ili 10x10 m, ali pitaj ih za tu opciju pre dok sam osiguravao spominjali su iz osiguravajuce kuce da ako zetva mora da se obavi a ne mogu da stignu da procene da se ovako radi ...Znam,ali i na vlagi se gubi prinos ,videcu sta kazu sutra.
Trebao bi mu malo veci, ondak bi bio uposlen maximalno.@Farmer II Da 4.5 m.
Koja je sorta pšenice?I ja sam skinuo danas.
Prosek 3980kg/jutro, iliti 6960kg / Ha.
Sitno zrno je i kombajn izduvao, mislim da ga nije bilo malo. Nisam zadovoljan, ali to je sto je.
![]()
Sofru kod nas curri 59do64 po jutru. Cekamo solindo i complice dal mogu to datiKod nas se hvale sa 6+ t po jutru. Cak i blizu 7. Kako ne poverovati![]()
Probali kod nas 20% vlaga cekamo petak. Naoko ne bi rekao da ce parirati sofruu al vidit cemiJel radio neko sada Solindo? Jel sazrela? Ako jeste kakav je prinos?
Naoko conplice izgleda ekstra, e sad kako ce curit vidit cemo. Prvi puta ga imam.I ja cekam Complice, isti potes sa Sofruom da vidimo ko ce vise vagnuti. Complice je lepsi od pnalivanja do zetve, Sofru od setve i do nalivanja vizuelno lep bio, posle ruzno pace sa 9+ prinosom.