Darko Dren
Član
I subvencije se obračunavaju po jutru...
Al malo morgen...
Al malo morgen...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koji smo to mi, u svakom dokumentu imamo kvadratne metre, are i hektarevi ste posebna prica
zbog vas imamo ove are u e agraru
Covek te je lepo pitao da li si kolicinu vestaka bacio po jutru ili hektaru, ti si tvojim odgovorom izazvao polemiku.Ja u potpunosti razumem kolege, i znam koliko je jutro, koliki je lanac, dulum, itd... I sasvim mi je jasno što se ljudi izražavaju u toj jedinici.
Al mi nije jasno kad se neko isčudjava na zvaničnu mernu jedinicu...
upravo to je i foraCovek te je lepo pitao da li si kolicinu vestaka bacio po jutru ili hektaru, ti si tvojim odgovorom izazvao polemiku.
Ja sam odradio sa gromom.RezultatŠta se trenutno od hemije pokazalo kao najbolje sredstvo protiv leme?
itekako imaju ljudi veze sa jutrima juznije od dunava
neznam cemu pisanje takvih gluposti
Sta ti govoris,za jedinicu mere KJ. sm culi sam mi u Vojvodini!Takva jedinoca mere nepostoji ni u jednom novijem evropskom sistemu mera.Kad kupujes seme ili hemiju sve je iskazano u hektrim,zar ne?
gde bre da udaris u jednom postu na nemce i doseljenke posle rata?Zvanična mera je m2, ar, ha, e sad što su u Vojvodini ostale mere jutra, lanci, dulumi, bostani... to verovatno ostavština Austro-ugarske, Nemaca, naseljenika posle drugog svetskog rata itd, prepirka bez veze.
Navedi mi jednog člana koji baca 350 kg Mapa po hektaru i 700 kg azotnog djubriva??? sta ti sad ovo znaciJel ti razumeš šta znači južno od Save i Dunava???
Niko nije rekao južno od Dunava!
Navedi mi jednog člana koji baca 350 kg Mapa po hektaru i 700 kg azotnog djubriva???
Da si iole realan ne bi ni pomislio da je to po jutru!