bot eliminator
Član
.
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
lema, insekti općenito napadaju 'lošu' pšenicu (vizualno očima može izgledati 'dobra')...tj tamo di su ugljikohidrati maliKod mene je i nije bilo mnogo.Kada sam došao da radim prskanje gotovo nikako je nije bilo, a sad par dana kasnije od tretmana insekticidom je ima....Kako i zašto ne znam...
I ja se isto razmišljam,ostavio sam jednu džambovku za ovo al se dvoumim .predvečer bio u finalnom obilasku pšenice i zbog temperature koja je bila od početka klasanja pa sve dosad i stanja pšenice pala je odluka da se ide još jedan prohod folijarno urea..
ova godina (mislim na TEMPERATURU) kao stvorena za lov na proteine 14+ (1.klasu i premium) i hektolitre 85+
ja gađam srednju-kasnu/kasnu mliječnu fazu, mislim po onoj klasifikaciji da je to cca 77-80+......dugo nismo imali ovakvu godinu,sigurno 6godina odnosno prave proljetne temperature povoljne za dizanje proteina i hl zato sam i napisao ovdje, jer ovdje kod nas se plaća na osnovu proteina i hl a cijena bude veća cca 15%I ja se isto razmišljam,ostavio sam jednu džambovku za ovo al se dvoumim .
Do kad ste najkasnije radili zadnju prihranu ?
Da li je ovo grad ili septorija klasa?Posledice leda......
![]()
Vidim ja da ćeš na kraju prihvatiti da je zimska vlaga potrebna.Pre nekoliko godina je bilo ništa bez julske i avgustovske a sada se već smominješ maj i jun.Sad kad proprzi, a sve je izglednije jace otopljenje i duzi susni period, ima da se skuva i zrno ostane ucmanulo. Dzabe sva kisa do aprila kad su maj i jun usrali. Sto sa ledom kod nas, sto da najavljenom vrelinom.
Sva zimska vlaga ne moze da se meri sa kisama u maju, junu i julu. Barem ja tako mislim.
Nemoj mi reci da nisi nista dobio kise u toku maja meseca?Sad kad proprzi, a sve je izglednije jace otopljenje i duzi susni period, ima da se skuva i zrno ostane ucmanulo. Dzabe sva kisa do aprila kad su maj i jun usrali. Sto sa ledom kod nas, sto da najavljenom vrelinom.
Sva zimska vlaga ne moze da se meri sa kisama u maju, junu i julu. Barem ja tako mislim.