Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod Apilca su svi takvi,videcemo do kraja kako ce bitiUff,uff ,kad bi svi klasovi bili takvi).
Lep izbor sorti, pratim do kraja sta ce biti. Ali ovaj Absalon mi na slikama izgleda najbolje.Teško je reći. Alkantara deluje najbolje, ali Avenue ume prilično da iznenadi.
Absalon sejem prvi put. Asterion sam prošle godine imao prilično redak, a dao je lepo i prilično krupno zrno.
Videćemo.
Da da Bog da posluži lepo vreme.
ovo koje je zemljiste i kako se vodi unazad dobrih nekoliko godina puj pike ne vazi apsolutnoNjive se vode kao zemljište 6.klase.
Predsetveno 200 kg Map-a,
Prva prihrana 250 kg An-a, druga prihrana 150 kg Kan-a. Radjen tretman sa Utrishom.
ovo koje je zemljiste i kako se vodi unazad dobrih nekoliko godina puj pike ne vazi apsolutno
jel ovo po hektaru il po jutru bacano?
itekako imaju ljudi veze sa jutrima juznije od dunavaMožda kod tebe ne važi i nema veze. Kod mene i te kako važi i ima veze. Sa jutrom ja nemam nikakve veze kao i niko južno od Save i Dunava.
znaci da na 2-3 klasi zemlje psenica ima da ti polegne ili kako? malo mi je nejasno,sobzirom da na 6 klasi kako pises imas odlicnu psenicuKako onda ja na zemljištu 6.klase nikad nisam imao prinos kao na drugoj i trećoj klasi??? A imam i jedne i druge.
Rezultati analize na tim zemljištima su daleko bolji nego ovi koje sam naveo.
Šesta klasa mi je uglavnom na parcelama preko 260 metara nadmorske visine. Nema dubokog oranja jer je jako tanak sloj zemlje. Ispod je mrtva zemlja, kamen...