Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam mešao sa Ugom (Piraklostrobin) da bi dobio efekat kao kod Revycare-a. Duett Turbo 1l/ha i Ugo 0.5l/ha.careJel mesao neko Duet Turbo sa jos nekim fungicidom ?.
Možda nije bilo interneta pa nisi na jedan Klik mogao proveriti o čemu se radi ali je gotovo svaki poljoprivrednik imao neku brošuru o zaštiti bilja gde je mogao pronaći sve o bolestima i štetočinama bilja.Takođe,naučni rad u institutima.koji su se bavili poljoprivredom je bio na većem nivou nego što je danas, više je se i ulagalo u to nego danas.Da ne pominjem kakvi su pesticidi bili u to vreme, navešću neke aktivne materije ,benomil, cineb, afugan, bayleton.,brestan.....Ne neke gluposti od fungicida kao danas( jedna aktivna materija na 300 načina...Znamo mi svi kako
Bilo bolestii i pre 20 godina.
Ali ljudi mozda nisu bili toliko informisani.
Mislim da Starane ne može to da pipne, Starane može da se kao herbicid koristi u kupusu a slačica je iz grupe kupusnjača...Po meni Lancelot super , samo ne znam da.li će uništiti slačicu, što se tiče uzrasta pšenice za Lancelot to ne smeta....Starane, tomigan, Lodin...
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Pozovi nekoga iz Corteve, da sve razmotrite pre tretiranja...Hvala
Послато са SM-G986B помоћу Тапатока
Radio sam Bonacu u kupusu za štir i Dvornik , Za kupus je Bonaca selektivna.Iskreno nisam probao. Corteva je na nekom predavanju imala slajd u vezi staranea i samonikle repice. Zato sam zapamtio.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Ti si nesto gadno pobrkao u vezi starane 250, kakav kupusMislim da Starane ne može to da pipne, Starane može da se kao herbicid koristi u kupusu a slačica je iz grupe kupusnjača...Po meni Lancelot super , samo ne znam da.li će uništiti slačicu, što se tiče uzrasta pšenice za Lancelot to ne smeta....