JD6155M
Član
Gdje je revycare za tu cijenujel postoji neki preparat za prskanje da je skuplji kod vas nego ovde.ovde revicare 55-65e
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gdje je revycare za tu cijenujel postoji neki preparat za prskanje da je skuplji kod vas nego ovde.ovde revicare 55-65e
Vecina psenica ce precvetati dok se bude moglo uci u njih.Hoces da kazes da ces prskati psenicu iako je mozda prosla cvetanje? Nisam isao da je obidjem od ovih kisa, ali mislim da je prosla tu fazu, pa ne znam da li prskati ili ne....da l ici sa zastitom zastavicara ili klasa (ako nije kasno)
Ja sam mešao sa Ugom (Piraklostrobin) da bi dobio efekat kao kod Revycare-a. Duett Turbo 1l/ha i Ugo 0.5l/ha.careJel mesao neko Duet Turbo sa jos nekim fungicidom ?.
Možda nije bilo interneta pa nisi na jedan Klik mogao proveriti o čemu se radi ali je gotovo svaki poljoprivrednik imao neku brošuru o zaštiti bilja gde je mogao pronaći sve o bolestima i štetočinama bilja.Takođe,naučni rad u institutima.koji su se bavili poljoprivredom je bio na većem nivou nego što je danas, više je se i ulagalo u to nego danas.Da ne pominjem kakvi su pesticidi bili u to vreme, navešću neke aktivne materije ,benomil, cineb, afugan, bayleton.,brestan.....Ne neke gluposti od fungicida kao danas( jedna aktivna materija na 300 načina...Znamo mi svi kako
Bilo bolestii i pre 20 godina.
Ali ljudi mozda nisu bili toliko informisani.
Mislim da Starane ne može to da pipne, Starane može da se kao herbicid koristi u kupusu a slačica je iz grupe kupusnjača...Po meni Lancelot super , samo ne znam da.li će uništiti slačicu, što se tiče uzrasta pšenice za Lancelot to ne smeta....Starane, tomigan, Lodin...
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Pozovi nekoga iz Corteve, da sve razmotrite pre tretiranja...Hvala
Послато са SM-G986B помоћу Тапатока
Radio sam Bonacu u kupusu za štir i Dvornik , Za kupus je Bonaca selektivna.Iskreno nisam probao. Corteva je na nekom predavanju imala slajd u vezi staranea i samonikle repice. Zato sam zapamtio.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk