sinisa1979
Član
Obaveštavaj i dalje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Evo ova dolazi sebi. Jos nije prskana, u subotu ce biti prehranjena i zasticena.Prskao danas svoju pšenicu, da izbegnem najavljene vetrove, pa vidim ovu komsijinu njivu. Sta moze biti uzrok? Predusev kukuruz, samo tanjirano (kao i kod mene). Jednom je prehranio sa 150kg/kj uree.
I kod komsije s druge strane se pojavljuju bolesti neke. Tesko da ce stici da zastiti po ovakvom vremenu.
![]()
![]()
![]()
moja ipak ne.presejao jucer i danas al ostavio sam dve trake da se uverim da je stvarno do herbicida kod mene al zasad izgleda da je posto nema zelenog lista nijednogEvo ova dolazi sebi. Jos nije prskana, u subotu ce biti prehranjena i zasticena.
![]()
![]()
Ja bih dodao i piraklostrobina.Ima dosta vlage i rose koje dugo drže a temperatura porasla i noćna i bujne su pšenice.Da li je dovoljan da idem samo sa protikonazol u prvom tret.?