DraleTD
Član
Ја сам, за преко 13%протеина добио 22,30дин/кг
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam čuo od jednog člana foruma da ako je mala vlaga da je protein loš i da stvarno treba pogoditi momenat žetve da se uhvati neki idealni procenat vlage a samim tim i proteina.Zavisi ko otkupljuje po proteinu.Još uvek to ne rade svi.
Dosta stranih sorti koje imaju visok prinos imaju loš protein ali mogu da imaju dobar hektolitar.
Postoji tu veza između hektolitra i proteina.Može da se bude dobar hektolitar i loš protein ili lošiju hektolitar a dobar protein.
Ako se ide na otkup po proteinu moraju dati dobru bonifikaciju za protein 13 i preko 13.
А која је сорта била?Ја сам, за преко 13%протеина добио 22,30дин/кг
uzeo ipak LG Asconu radjenu sa yuntomako bude srece ide LG Absalon na jesen
Koliko si platiouzeo ipak LG Asconu radjenu sa yuntom
jos nisam jer nisam pravio racun zbog eventualnih subvencija i tih jebenih rokova sto se nezna sta su ovi ispregovarali i dogovorili,pre oktobra necu platiti upravo zbog racuna pa ni neznam cenu a iskreno ne zanima me,blize 100din je neko moje misljenje jer je sa juntomKoliko si platio