Mušovac
Član
Kakve subvencije za seme ?A subvencije za seme?
Nema od toga nista...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kakve subvencije za seme ?A subvencije za seme?
sta je 'rusa'?Isto soja,tu imam najmanja ulaganja.I ove godine je na 80% povrsine,potez gde je sejem uvek ima jaku rusu i nikada u zadnjih 20 godina nije rodila ispod 1000kg/hektaru a okvirna ulaganja u soju su mi oko 60 000din sa sve kombajnom. Tako da gubitak nikada ne moze biti,ili zarada ili nula + mi manje mesta treba za skladistenje jel radja mnogo manje kolicinski od drugih kultura + laksi prevoz i moze da stoji kolko hoces jel je nista od ovih baguda u skladistima ne napada.
kod nas su vec odustali jer od kise nistaJa cu cekati repicu do zadnjeg da je posejem, uspeo sam da pripremim, mnogi su odustali od nje. Inace drug imao Askonu dosta slabija od Avenue
Pedrolo pumpa, eno je i kod mene i kod još dosta nas u okruženju. Jel vam je bunardžija iz Đurđina?moj prvi komsija sto sam rekao,kupio pumpu 23hilj dinara sto vuce do nekih 9m,ove severove ne mogu da povuku vise,spustila se voda
kod komsije smo mi sami resavali,za ostale nisam pitaoPedrolo pumpa, eno je i kod mene i kod još dosta nas u okruženju. Jel vam je bunardžija iz Đurđina?
Btw, 90% reprodukcija Sindženta Pibrac a ostatak nešto bez osja. Nešto od eLGija.