DraleTD
Član
Ма први приземни мраз и готов је тај кукуруз.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Odakle kukuruzu parovi listova ?Primetio sam ovih dana da na njivama pod pšenicom, gde je bio kukuruz, ima dosta niklog kukuruza i to već tera drugi par listova. Verovatno će ga prvi mraz ošuriti ali za sada deluju njive prljavo i zakorovljeno. Valda će se pšenica izboriti sa tim kukuruzom koji je u krugovima?
Možda je čovek Aca a prezime mu na R.Bio sinoć u Vognju kod Batare. Pitam za tebe, kažu ima samo jedan Raca i on vozi kamione po belom svetu, a za paora - ne znaju pod tim imenom.
Još kažem kako čovek dobro radi zemlju, usev mu je među boljima, verovatno i da ima dosta zemlje, oni sležu ramenima. Znači kamuflaža.
Nije neka sprava, obican balon i probusen cep i zavrnut na plasticnu vodovodnu cev pola cola. Svako sipanje odprilike je dovoljno jednom ali ja bar dva tri puta ili prevrnem ili drmam. Sve kosta 150din kad popijes vodu iz balona.Da li moze slika ove sprave za trovanje miseva?
Nije neka sprava, obican balon i probusen cep i zavrnut na plasticnu vodovodnu cev pola cola. Svako sipanje odprilike je dovoljno jednom ali ja bar dva tri puta ili prevrnem ili drmam. Sve kosta 150din kad popijes vodu iz balona.