sinisa1979
Član
Ma kod nas je sve moguće. Kriv ili ne, verovatno će nahebati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sve je to u redu, znam da nije zivot crno-beo, ali opet nisam jos cuo da je nekome palo na pamet da ciklon bacam pa ne znam koliko zemlje da ima...jos gore ako je znao da je na ivici da se nekome zameri, onda je trebao po ps-u sve...mislim ne krivim ga ni ne opravdavam, samo konstatujem da meni to ne bi palo nikada na pamet pa taman da imam 1000h pod psenicomNa koju površinu je on bacio tih 500kg? Čim je ciklonom bacao, znači da ne radi malo zemlje. Možda smo i mi koji smo ručno sipali otrov u rupe isto toliko potrošili otrova po kj npr. Nije da opravdavam takav način trovanja miševa ali kada njihove divlje svinje prave štetu onda nikom ništa? Treba da ogradimo njivu? Msm....
Ovaj se zamerio nekome 100%.
Sedmi put truješ iste njive i još uvek ima miševa?Danas započeo sedmi krug trovanja miševa,ovaj put je brodisan prah sa mlevenim kukuruzom,ima zaista manje rupa al zato ima ošišanih oaza,zanimljivo je što je pšenica koja nije pojedena iznikla u svim rupama i tako popunila prazninu.
Kakva su iskustva sa cycocelom? Kad je najbolje primeniti ga?Gledam prognozu ako pogode iduce nedelje toplo preko 5 stepeni ujutru do 19 preko dana, mozda bi se moglo uraditi tretman protiv korova i regulator rasta cikocel ako pronadjes malo da se uspara, ne bi isao ovako rano fungicid i insekticid