Nema uslova ni za An. Kise nema na vidiku...Sve više mi liči da ćemo prelaziti na AN
Kiše nikad više
Psenice nije u fazi mirovanja i raste iz dana u dan. Ko nije jesenas prihranio kako treba jos malo ce se videti posledice.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nema uslova ni za An. Kise nema na vidiku...Sve više mi liči da ćemo prelaziti na AN
Kiše nikad više
Znas coveka?Има гадно да најебе због тога одраће му кожу са леђа, а и робија му не гине. У кур,ац и мишеви и жито и сав наш посао.
Verovatno neki *ebi vetar. Nije on samo trovao miševe pa dobio krivičnu prijavu, ima tu više od toga....Има гадно да најебе због тога одраће му кожу са леђа, а и робија му не гине. У кур,ац и мишеви и жито и сав наш посао.
Не знам, него наше и Кулско ловиште дели канал за наводњавање обложен ПВЦ фолијом. Ту нам се давила срнећа дивљач и тужили смо В. Војводине добили смо за 24 грла срна 25000000 динара одштете. Овај човек је отровао 13 грла срна тако да му неће бити лепо, јер ће га гонити исти адвокат који је заступао наша ЛД.Znas coveka?
Он је циклоном разбацио 500кг отрова по њивама. Да ли има још нечега не знам.Verovatno neki *ebi vetar. Nije on samo trovao miševe pa dobio krivičnu prijavu, ima tu više od toga....
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Na koju površinu je on bacio tih 500kg? Čim je ciklonom bacao, znači da ne radi malo zemlje. Možda smo i mi koji smo ručno sipali otrov u rupe isto toliko potrošili otrova po kj npr. Nije da opravdavam takav način trovanja miševa ali kada njihove divlje svinje prave štetu onda nikom ništa? Treba da ogradimo njivu? Msm....Ciklonom je bacao otrov??? Jbt koja glava....
Skroz je moguce da mu je neko drugi razbacao i prijavio ga, ne kazem da je tako ali je moguce.. Kad se zameris svasta se moze ocekivati..Na koju površinu je on bacio tih 500kg? Čim je ciklonom bacao, znači da ne radi malo zemlje. Možda smo i mi koji smo ručno sipali otrov u rupe isto toliko potrošili otrova po kj npr. Nije da opravdavam takav način trovanja miševa ali kada njihove divlje svinje prave štetu onda nikom ništa? Treba da ogradimo njivu? Msm....
Ovaj se zamerio nekome 100%.