Pšenica 2023-2024.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sacekao bi sa do radom semena do jeseni vidim da su kolege iz hrvacke pritegli da mora semenska odnosno moraju racuni
Mozes svoje zito da sijes ali ti ga mora neko doraditi tko ima dozvolu, ovdje lokalna zadruga , vrate ti i odpad a selektirano i tretirano pune djambo vrece , placas preko racuna, postoji dokaz za tkz farmersko sjeme. Dobijas svoju robu nazad jedino mislim da kolicina mora biti vise od tone mislim.

Montoya
Ja sam probao ove godine ali sam je malo zapustio u prskanju. Samo jednom odradjena pa ima fuzarioze. Na 75ari dala 5500kg loseg kvaliteta, dosta visoka sorta bez regulatora se ne sme raditi.
Ponoviću je ove godine u ful agrotehnici pa ću da vidim da li je i dalje sejati.
Inače Anapurna ide 90%površina.

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

Bice oko pola Basmati prva reprodukcija, oko pola Solindo druga reprodukcija (jer se najbolje pokazao ove godine) i videcu sta cu uzeti semenskog za max 1h.

Zna li se koji je insekticid ministarstvo odobrilo za tretman semena, nesto se priča o tome.

Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka

Da,i ja sam cuo od zastitara da su svi doradni centri trazili od ministarstva da dozvole tretman semena sa Yuntom.

Ja ću obavezno Yuntu. Ko je kvalitetno seme, kvaliteno tretirao sa Yuntom, kvalitetno je i vro. Naravno + ostalo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh