MONTOYA
Član
Ako bude 9000din subvencija onda dodje svejedno...Da bi dobio subvencije za tu površinu pod pesnicom moras priloziti racun za kupljeno seme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako bude 9000din subvencija onda dodje svejedno...Da bi dobio subvencije za tu površinu pod pesnicom moras priloziti racun za kupljeno seme
Mozes svoje zito da sijes ali ti ga mora neko doraditi tko ima dozvolu, ovdje lokalna zadruga , vrate ti i odpad a selektirano i tretirano pune djambo vrece , placas preko racuna, postoji dokaz za tkz farmersko sjeme. Dobijas svoju robu nazad jedino mislim da kolicina mora biti vise od tone mislim.Sacekao bi sa do radom semena do jeseni vidim da su kolege iz hrvacke pritegli da mora semenska odnosno moraju racuni
Istina je!Bice opcija i sa YuntomJa sam čuo da su tražili da se ponovo uvede Yunta.
Ma vraceno je sve!...a i mi sami smo se vratili par godina unazad!Bice yunta, vracena je zvanicno.
Gledao sam i prilog, a i cuo sam od jednog sto je probao kaze da je dobra bila a nikako da pitam, sve cekam da neko napise nestoI ti si gledao prilog?![]()
Ja sejao jednu parcelu bez zaštite od bolesti prskano sekator+furore bačeno 300kg ureje iz 2 puta prinos izmedju 5-6/h tona (simonida isti uslovi 3.5t/h) ove godine ide 80% onaDa li je neko sejeao ili radio Ikonu?
Ja nisam. Gde moze da se pogleda?I ti si gledao prilog?![]()