Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Јеси, је лизао или гурао у њу што се не гура?Ne znam šta bih ti rekao za raznorazna pisanja. Meni su kao malom ispričali za tarabu.
ApilcoKoja sorta Ervine?
Odlicno je nikla!
I ja sam posejao sav Sofru sa oko 125 kg/kj pa sam se plasio da ce retka biti, medjutim fino izgleda!
Na koju dubinu siješ i kolko brzo siješ sa svojom sijačicom?Apilco
Moj licni rekord iz 2021 god. je postignut sa 105 kg semena po KJ.
Posejana kolicina semena nije toliko bitna koliko jeste % semena koja se nalazi na lepoj dubini. Mozes posejati i 170 kg/KJ ako je pola na povrsini ili plitko bice retka.
Pero tebe sam citirao ali se zadnja recenica ne odnosi na tebe nego sam napisao uopsteno.
Ja bi imao jos par desetina hektara ali sam odustao od setve definitivno.Imam kuci jos nekih 12t psenice Apilco neselektirane to cu da prodam.Ako bi bilo suvo ne bi bilo kasno ni krajem novembra ali kako je vreme napolju tesko da ce skoro da se steknu uslovi za pripremu i setvu.Jel ima još ko nije posejao pšenicu ili smo mi jedini?
Bilo je da smo sejali i u decembruJa bi imao jos par desetina hektara ali sam odustao od setve definitivno.Imam kuci jos nekih 12t psenice Apilco neselektirane to cu da prodam.Ako bi bilo suvo ne bi bilo kasno ni krajem novembra ali kako je vreme napolju tesko da ce skoro da se steknu uslovi za pripremu i setvu.
Dubina 4-5 cm a brzina je ove godine bila 13-14 km/h ali je bila idealna priprema.Na koju dubinu siješ i kolko brzo siješ sa svojom sijačicom?