Pšenica 2023-2024.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Шта фали да се посеје за 10 -ак дана

Slavko, ja sam tvoja karma :D
Kao što sam ja tebi napisao i ismevao tebe jer nisi posejao, identično se i ti ponašaš prema kolegama forumašima, što je veoma ružno.
Nikada ne znaš šta druge muči, zato jezik za zube i pametuj u slučaju da te neko pita za savet, nemoj prosipati pamet bespotrebno

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

Ja se trudim da neko nešto nauči iz mojih pisanja. Ja ne idem sa namerom ismevanja, za razliku od tebe. Ja znam da sam trebao posejati, a ono šta sam ja pisao ljudi ne znaju da su trebali to uraditi. Razlika je ogromna ali no.
Kakva je situacija kod tebe na protestnom punktu i sve u vezi protesta ?

Од самохвалисавца никад ништа нисам научио у надмености и препотентности нема места и простора за другог ,углавном бежим од таквих кад приметим те склопове личности

Poslednja izmena:
Veruj mi da mi se članovi javljaju u pp, da mi se javljaju na svakom mestu, da mi dolaze u posetu. Naravo oni koji žele nešto da nauče.
Da si hteo da protestvuješ seo bi u traktor i otišao do prvog punkta, a da ti neko veruje pošao bi sa tobom. Ali tebi je lakše da vređaš.

Veruj mi da mi se članovi javljaju u pp, da mi se javljaju na svakom mestu, da mi dolaze u posetu. Naravo oni koji žele nešto da nauče.
Da si hteo da protestvuješ seo bi u traktor i otišao do prvog punkta, a da ti neko veruje pošao bi sa tobom. Ali tebi je lakše da vređas
егоцентризам ја па ја људи примећују то просто то је код тебе толико изражено да је то хендикеп за неки добар однос заједницу и неку квалитетну дискусију.Све доживљавш лично и као увреду, управо из тог јаког узраженог ега којег имаш. Немам ништа против тебе нити против твог знања писања твог рада свако дибро ти желим у животу,не замери...

Poslednja izmena:
Ima li gde cinkosana da se nabavi?
Najebasmo načisto. Danas završih prvu turu trovanja to nije notmalno. Ima žita i ječmova po ataru kod nas da ih komotno mogu preorati
17000 дин/50кг код нас у задрузи било. Узми бродиссн он, ти је око 3400дин/л.неких 50кг да запрашиш.

Imam ideju za vrlo praktičan štelujući dozator za trovanje miševa sa jednom rukom. Raličitih kapaciteta rezervoara za mamke, od 2l do 20l.
Traži se neko ko bi serijski pravio, meni treba samo nekoliko gratis komada.

Moje iskustvo sa Brodisanom od pre nekoliko godina je da od njega samo podriguju.Mešao sam 1l/40 kg.
Možda bi bio bolji ako bi se smanjila količima žita na 25 kg!
Evo na kp čovek prodaje dozatore.
Po boji,izgleda da je JD odatle i tolika cena.

1 l Brodisana na 40 kg zita u mesalici bacao 25 kg po jutru u proseku, ovratina na 6 jutara bacio 20 kg do ujutru sve pojedeno ponovio opet i opet pojedeno i treci put ponovio vec malo ostalo, napad miseva je velik to su velike kolonije potrebna je velika kolicina otrova da bi se svi otrovali, moze po manje bacanja ali mora u vise navrata bar 3 puta

Imam ideju za vrlo praktičan štelujući dozator za trovanje miševa sa jednom rukom. Raličitih kapaciteta rezervoara za mamke, od 2l do 20l.
Traži se neko ko bi serijski pravio, meni treba samo nekoliko gratis komada.
Ručni?
Ma kakvi to...
To treba osmisliti da leti dronom, da snima rupe, spusti se do svake i sipa otrov.
A to bi možda Moša Pućko znao da napravi, ako je živ.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh