Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
егоцентризам ја па ја људи примећују то просто то је код тебе толико изражено да је то хендикеп за неки добар однос заједницу и неку квалитетну дискусију.Све доживљавш лично и као увреду, управо из тог јаког узраженог ега којег имаш. Немам ништа против тебе нити против твог знања писања твог рада свако дибро ти желим у животу,не замери...Veruj mi da mi se članovi javljaju u pp, da mi se javljaju na svakom mestu, da mi dolaze u posetu. Naravo oni koji žele nešto da nauče.
Da si hteo da protestvuješ seo bi u traktor i otišao do prvog punkta, a da ti neko veruje pošao bi sa tobom. Ali tebi je lakše da vređas
Jbg teorija je jedno, a praksa nešto sasvim drugo.....Vidis da baja zna da savetuje druge kad sta i kako treba da se uradi ali on nije posejao kad treba, bitna je teorija
17000 дин/50кг код нас у задрузи било. Узми бродиссн он, ти је око 3400дин/л.неких 50кг да запрашиш.Ima li gde cinkosana da se nabavi?
Najebasmo načisto. Danas završih prvu turu trovanja to nije notmalno. Ima žita i ječmova po ataru kod nas da ih komotno mogu preorati
Valja li Brodosan. Čuo sam da je toliko dobar da miševi samo proliv dobiju17000 дин/50кг код нас у задрузи било. Узми бродиссн он, ти је око 3400дин/л.неких 50кг да запрашиш.
Da nije slučajno ideja u vidu slike dozatora sa severa Bačke?Imam ideju za vrlo praktičan štelujući dozator za trovanje miševa sa jednom rukom. Raličitih kapaciteta rezervoara za mamke, od 2l do 20l.
Traži se neko ko bi serijski pravio, meni treba samo nekoliko gratis komada.
Ručni?Imam ideju za vrlo praktičan štelujući dozator za trovanje miševa sa jednom rukom. Raličitih kapaciteta rezervoara za mamke, od 2l do 20l.
Traži se neko ko bi serijski pravio, meni treba samo nekoliko gratis komada.