nikola ilic
Član
Pa napravi Yuntu u kucnoj varijanti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Neka im hvala lepo. Moja dorada pluw defender i condor. Cena ne prelazi 45dinBasmati zasticen sistivom 115 din/1kg....
Defender,bifenicus i slavol sam ja koristio za svoju doraduSta dodajete kada sami tretirat seme za sebe? Ja spremio samo sa onim crvenim fungicidom, a imam neka zaostala ponco i gauco ali nisam stavio. Da li da ga naknadno malo pofajtam sa tim? Nemam mnogo 1,3 tone pa se da uraditi i u mesalicu....
Apilko sejao prošle godine za probu odlično se pokazao, bolji od Avenua. I ove godine se seje na većim površinama. Dobro se izborio sa nedostatkom padavina.Dvoumim se za ovu jesen između Apilko - Sobred - Sofru - Solenzara, kakva su vaša iskustva?
Koliko je apilko kasniji od avenue i koliko je visočiji?Apilko sejao prošle godine za probu odlično se pokazao, bolji od Avenua. I ove godine se seje na većim površinama. Dobro se izborio sa nedostatkom padavina.
Apilco - Jako dobar prinos ali se tesko vrsi i na odredjenom procentu zrna ostane plevaDvoumim se za ovu jesen između Apilko - Sobred - Sofru - Solenzara, kakva su vaša iskustva?