Bice ove godine posejano kao nikad domace doradjene psenica bez ili sa jako malo djubriva .....Čujem da su cene 90 i 100 dinara u zavisnosti koja je hemija korišćena za zaštitu semena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bice ove godine posejano kao nikad domace doradjene psenica bez ili sa jako malo djubriva .....Čujem da su cene 90 i 100 dinara u zavisnosti koja je hemija korišćena za zaštitu semena.
Gdje ima za tu lovu?Imam ponudu za simonidu od prosle godine. 120KM za 100kg. Da li ima neko iskustva sa sjemenima od prethodne godine? Da li se isplati rizikovati?
Čiča me zvao ali nije rekao koja apoteka je u pitanju. Sutra cu saznati pa javim odmah.Gdje ima za tu lovu?
I ja sejao seme od 2 godine iz ambara, bar pola zrna bilo izbuseno mozda i vise, nicanje nikakvo, druge njive kao tepih a kod mene se vise vidi zemlja nego zito, svi prihranili u februaru pa u martu i svima crno zito, moje je bilo zuto, prihranio kan-om krajem marta i svi smo imali slican prinos a moje je bilo ubedljivo najlosije na izgled od nicanja do vrsaja ali sam uhvatio isti prinos, mozda 200-300kg manje, iznenadili se svi koliko je nacurelo u prikolice, neverovatnoNe znam da li je neko na forumu probao, prosle godine sam sejao kumu njegovo seme doradjeno od pre 2 godine ostalo mu,izbuseno 80% puno žižka, psenica je normalno nikla,nije bilo razlike u rodu neke drasticne pre ce biti da je do parcele ta oscilacija u rodu bila.
Ne znam koliko pšenica treba da bude u otkupu ako je cena semenske kao i mineralnih đubriva ovolika kolika je sad??? Ovo smo unapred osuđeni na besplatan rad sve da rodi98din sofru sa systivom