Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Razmisli samo da li ces bas za mesec dana baciti KANU cezvrtak sam bacio 200kg/ha uree. Uvece bilo malo kisice. Sutradan nisam uspeo da vidim ni jedno zrno od djubreta. Inace Zorkina urea. Samo sto je krupnija granula u odnosu na ureu na koju sam navikao. Ovo kao da je format kan-a. Ali je dobro da nije prasila. Cekam sad jos neku kisu ovih dana pa da posle ide ta psenica da raste. Za mesec dana idem ostatak potrebnog N ali verovatno sa kan-om.
Za mesec dana ce ti se biljka hraniti ureom koji si sad bacio, po meni rano je tad za KAN, ja cu ici sa njim mesec i 15-20 dana posle uree.Milan 11 a sto mislis ovako? Jel to lose sto za mesec dana?
I samo jos jedna sitnica. Da padne kisa i unese tu drugu prehranu u zemlju. Ako ne padne zabe smo krecili, a zadnjih godina je tako.To bi trebalo neko stručan da nam objasni.
Postoji granica pre koje se utiče na prinos a posle koje prihrana samo popravlja kvalitet zrna.
Po meni "kasna" prihrana nema smisla i lično mislim da je to negde od 1.aprila.