milan11
Član
U covece ovde kombajn ulazi za 2 meseca Pomogao bih oko valjanja ali ne znam nista oko toga, ne radim valjanje..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Malo je to azota.
Šta je išlo od osnovnog jesenas?
Nismo nista osnovno, tu smo se zeznuli, a na ječam smo 100 kg na hektar i sad 250 cemo na njega i pšenicu!Malo je to azota.
Šta je išlo od osnovnog jesenas?
Ja to ne bih valjao a to što je mraz oprljio nije ništa.Idem da radim jecam i normalne parcele pa na kraju cu i ovde probati da vidim na sta lici posle valjanja...do tad se mozda neko i javi,da pomogne sa savetom..
Послато са SM-A536B помоћу Тапатока
Imam dve parcele koje sam morao orati pre setve...tu ću biti u minusu debelomJuce bacili ureu,malo kasnije nego ranijih godina ali evo nema kise mesec dana,sve suvo,prasina svuda.Za sad je ok Apiloco i Sofru.Apilko malo zuti.Valjda ce pasti kisa ovih dana.Gledam troskove do sada.Ne znam koja cena treba da bude da bi se nesto zaradilo na psenici. Ovo je uzas
Možeš da okačiš svoju računicu do sada?Gledam troskove do sada.Ne znam koja cena treba da bude da bi se nesto zaradilo na psenici. Ovo je uzas