To se dešava na našim njivama.Kod nas će biti katastrofa.Većina klasja stoji u erektivnom položaju i svaki takav klas je prazan...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To se dešava na našim njivama.Kod nas će biti katastrofa.Većina klasja stoji u erektivnom položaju i svaki takav klas je prazan...
Kod nas se sad ozbiljnije viroza pojavila. Ljudi vrse 5.5 tona, ja osobno 7.3 tone sjetva od 25. 10. Pa nadalje. Da nije virusne patuljavosti bilo bi ladno 10 tona i jace po ha. Klasovi su uglavnom prazni sa par zrna koje ne bih nazvao zrnom. Oaze pod virozom variraju od 20 do 40% ukupne povrsine njive, kako na kojoj njivi.Kod nas će biti katastrofa.Većina klasja stoji u erektivnom položaju i svaki takav klas je prazan...
Kod nas je 13 % jus. na vlagu.Kod nas 14 jus, do 15 skidaju 1% preko 15 troskovi susenja da se svede na 14%
Prinos? Meni apilko na oko dobar ali zrna sićušna jako. Sofru mislim da je bolji. Opet na oko kad zrna gledamZakošen Apilco, vlaga 16,9%.
Da bas taj! Kako sam se nadao dobro je proslo.To onaj što si slikao prazno klasje?
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока