Pšenica 2022-2023

LG Asterion sejan 25.10. nikao tek pocetkom decembra zbog nedostatka vlage. Radjene dve zastite
4fe577440b4d73eb00170b4e1474df22.jpg

31e0669bd3156a2e28fea912300820a4.jpg

Poslednja izmena:
Ne ne kad sam rekao da nikad nije bio odnos gotovo 500kg za 100semenske ljudi pisali su mi da nije tako 🤣🤣🤣
Hvala odredjenim ljudima koji su realni 🙂

Zasto bih se trovao 3 puta bez potrebe. Nije bilo nikakvih znakova infekcije ni tackice na zastavicaru i donja dva lista kad sam prskao u cvetanju, tek poneka lema krenula da ostecuje list. Od tad je proslo vise od mesec dana. Da nije palo 230l kise nakon tog prskanja verujem da bolest ne bi probila. Da je nikla u oktobru ili pocetkom novembra mozda bi moralo, bar po nekim rano niklim psenicama koje su pokazale znakove rdje ili septorie. Savest mi je mirna da sam odradio sta je do mene.

Poslednja izmena:
Samo neznam šta ću sa njim od radosti sa sve cenom od 15 dinara, ako ga bude bilo. Sve je to još zelena trava....

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Danas pali prvi otkosi pšenice, sorta sofru (tavanuša). sutra rezultat mada nije nešto šacometriski a sobzirom koliko je uloženo i to je dobro.

Danas poznanik skidao nekih 8 jutara. 2000kg po kj.Vlaga 12.4.Detalje koje je seme ne znam ali ovo nisam ni pomisljao da ce da bude.On ne moze sebi doci koliko cujem.Na oko i nije izgledalo lose ali eto...

Mali su HLitri ove godine zbog kiša, bit će dobrih faktora iznenađenja ove godine, tako je u našem kraju i sa ječmom ove godine, HL 54 sam čuo da je bilo, i koji su izgledali odlično 2,5-3 t jutro.

Nazad
Vrh