sale ratar
Član
Danas zvršena setva kod mene a privatno bog sveti zna, svi rasprodali sejalice, kažu pšenica nikad više a sad dizginem od setve, narod je čudo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sale kakvu si obradu primenio?Danas zvršena setva kod mene a privatno bog sveti zna, svi rasprodali sejalice, kažu pšenica nikad više a sad dizginem od setve, narod je čudo.
Kako se menja spirala na ovoj sejalici, uzeo sam jednu ali treba da se zameni jer je bila za lucerku, nism nikada radio sa njom, gledao sam nesto po YT, nelogicno mi je da moram rasturiti celu sejalicu zbog jedne ploče.
Kako se menja spirala na ovoj sejalici, uzeo sam jednu ali treba da se zameni jer je bila za lucerku, nism nikada radio sa njom, gledao sam nesto po YT, nelogicno mi je da moram rasturiti celu sejalicu zbog jedne ploče.
Ja sam sejao, 1 prohod gruber na 25 cm, bacio vestak, prohod tanjiracom, drljaca i setva, prosle godine sam digao prinos sa 3000 kg na 4000 kg po kjJel neko seje pesnicu na pesnicu