Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cikade-VirozaVido sam u osenici ima ovde onde ljubičasza boja zbog čega to ?
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
za sad odlicna (bar meni na mojoj njivi), a pored nje basmati,uzeta njiva pod zakup,predusev na basmatiju kukuruz a meni suncokret na asterionu. Isto pripremljene,isto djubrene isto prskane u prvom tretmanu,odjednom pre 2 nedelje ovakva negativna i razocaravajuca razlika. I hvala ti jos jednom na sugerisanju u vezi lg asortimana,steta sto nisam nabavio jos njihovog semena a i drugih sorti,iduca setva Boze zdravlja bice bolja.I kolege kakav vam je Asterion?Može neka slika ili opis, hteo sam da ga posejem ali nisam uspeo da nabavim seme.
U pravi si,dok ne prodje kroz bunker nista nije merodavnoKolege nebi da nekog plašim ali još je rano za favorizovanje nekih sorti kao i semenskih kuća.
Ja bih rekao da je ovo fizioloska promenaEvo danas gledao uglobalu zdrava samo sto ne klasa da li cecse širiti i koja je bolest da li da je prskam 13.4 prskana prizma sta da radim ovako je exstra lg Airbus
Добро сагни главу...Stablo zdravo dole oko sve super samo pri vrhovima pre 7 dana bio mraz da li je bolest ili ne?
Kuj to kaže?У случају да вам је пшеница заражена рђом са фунгицидним третманом не додавати никаква водотопива ђубрива која садрже азот , уреу, аминокиселине тиме само поспешујете ширење заразе