Pšenica 2021-2022

Meni takodje vec drugu godinu za redom gaze ljudi napravili put,da stavim nesto ne ide posle ima da mi baci nesto i napravi stetu na masinu i da kukam samo

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Sad sam ostavio i ja,pustio plug kolilo moze da ide videcemo dal gaze

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Код нас имају квадове па дивљају по њивама то је страшно ајде да пређе преко њиве прости јади, али кад видим да је дрифтовао по њиви тачно би му главу одсекао и набио на међник.

I kod mene su letos 4 ludaka kvadovima išli preko njive, ali je bila strnjika. Uhhh da sam imao pušku odmah bih pucao za njima i izbušio sve gume. To su debili. To nema ni grama mozga. Da li vozi tako po svojoj travi u dvorištu ako u opšte ima?

20220119-142404.jpg

Slikano danas.U sred zime kad mu vreme nije.

Jedino sto mi sad pade na pamet je: "da palim kombajn za jednu slamku" :D
Imao sam ja ove godine sličnu mušteriju u Maradiku. Kad smo završavali njivu, uklopile se širine kose u dlaku i kako je kombajner vrdnuo ostalo jedno 3 metra dužna po jedna biljka, možda 30-40 komada. Fantom već otišao sa njive, zvao posle 7 dana kako smo mu preskočili i ostavili žito neovršeno...

Ima i onih koji poseju rasipačem ispod oraha na međi,u trnje pored razora,na put i posle još pitaju a,što si ovo ostavio?!😁

I ja sam moju juce prihranio, zbog njiva koje se tesko suse da ne pravim tragove a i posla u firmi uvek bacam u ovo vreme po mrazu +-10 dana.. Pohvalio bih proizvodjaca i uvoznika koji pakuje djubrivo i pozdravio njihovu mamu.. Prasine kao da sam bacio 20 a ne 3 tone..

https://ibb.co/51sHw5v]
[/URL][/URL]
smart.jpg
[/URL][/url]

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh