Darko Dren
Član
Kolega član Saša Matić i ja smo juče završili sa selektovanjem. Pripremljen Apilco i Alcantara.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jesi li pokusao sa vecom setvenom normom da nadomestis lose bokorenjeKakve su te LG sorte na kiselom zemljistu, zimus mi je Sobred propao, sijao sam NS40s, Graindor, Balaton, Apac, itd, usled loseg bokorenja je mali prinos, ne mogu nikako pronaci sortu psenice koja bi uspjevala na kiselom zemljistu?
Sent from my SM-A315G using Tapatalk
Pozdrav Tonchi.. sa cime si tretirao?Dio sjemena spreman. Pročišćeno i zašpricano.
Nema tu kruha od nijedne, samo kalcifikacija.Isao sam sa 300kg/ha, malo bude bolje ali opet nije bilo osjetno boljih rezultata
Kad posijem psenicu sve bude ok tamo negde do ranog proljeca kad namesto bokorenja pocne propadati, biljku zahvati neka bolest, promjeni boju i ostane patuljasta.
Ako je zima sa manje padavina rezultati budu bolji, ukoliko ima vise padavina propadanje je izrazenije
Sent from my SM-A315G using Tapatalk
Jel ovo u Finagri dorađivano?
Probacu i nju definitivnoMeni je ove godine Sobred dao 9t/h,a sejano po tanjiranoj strnjici,bačeno 200kg/h MAP i u proleće 400kg/h KAN.
Radi Mile odlično.Jeste, postaje vec tradicionalno, rade ljudi svaka im cast…
Sent from my iPhone using Tapatalk
HvalaSamo da odgovorim na par postova prije pitanje meni, sa Maxim Extra 050 FS je tretirana pšenica.