Paracinac88
Član
Neka prekoci malo od 3t po kj ![](//emoji.tapatalk-cdn.com/emoji1.png)
Послато са SM-A536B помоћу Тапатока
![](http://emoji.tapatalk-cdn.com/emoji1.png)
Послато са SM-A536B помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel u Neuzini uvek sve tako crno?3t po kj ? ,jel sigurno susa kod vas?.Maltene tih 3t po kj je za dobar deo naseg atara prinos u idealnim godinama.
Treba cekati 100 din po kg,bice jednog dana.
Idite u lovce, pa kada opravite kulenove od divljih svinja ima da se naplate pare i dometne razlika u gubitku prinosaJednostavno postoje atari gde si prinuđen da rotiraš strnine i suncokret jer drugo ne možeš i ne smeš da seješ.Tako je kod nas koji obrađujemo zemlju u Donjem Sremu a imamo tu čast da se družimo sa njenim veličanstvom slatinom i pošašću u vidu divljih svinja koje prave ogromne štete u usevima kukuruza.
Septorija klasa,bila je pre tri godine prisutna,kada je bilo kisno vreme u toku nalivanja zrna psenice
Meni burlaju u suncokretu, interesantno ne dira suncokret već između redova.Prskao sam sumporom e sad dal I'm se to ne sviđa ko će ga znatiJednostavno postoje atari gde si prinuđen da rotiraš strnine i suncokret jer drugo ne možeš i ne smeš da seješ.Tako je kod nas koji obrađujemo zemlju u Donjem Sremu a imamo tu čast da se družimo sa njenim veličanstvom slatinom i pošašću u vidu divljih svinja koje prave ogromne štete u usevima kukuruza.
Tako je,poslao sam na analizu pa cu cuti sta struka kaze.Septorija klasa,bila je pre tri godine prisutna,kada je bilo kisno vreme u toku nalivanja zrna psenice
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока