Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kazu stari ljudi da nevalja dirati(orati,tanjirati) zito kakvo god daje.Ja sam imao virozu pre dve godine na jednoj njivi do kanala i od prvog dana je bio top.Primetio sam kada je krenulo sirenja I opicio sa 500g/h steptomicina( iskustvo is vocarstva) I to je stalo vise nije bilo sirenjaOvo je trebalo da preseva
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Kad ai ga prskao sa streptomicinom, u kojoj fazi?Kazu stari ljudi da nevalja dirati(orati,tanjirati) zito kakvo god daje.Ja sam imao virozu pre dve godine na jednoj njivi do kanala i od prvog dana je bio top.Primetio sam kada je krenulo sirenja I opicio sa 500g/h steptomicina( iskustvo is vocarstva) I to je stalo vise nije bilo sirenja
145 do 150 kg/kjSofru je broj 1 kod nas.....samo pri sjetvi treba povecati sjetvenu normu, i druga stvar sto je meni bitna,da nije visoka i nema puno slame,jer meni netreba,pa se poslije lakse zaore,al hektolitar je 80 do 80,5 preko toga neide,dok za primjer osjecka kraljica ima hl 84......
Anapurna čika Aco,uzeo sam i ja nešto semena od njega ,nije do semena.Talianu, koju je sortu imao taj tvoj komšija?
Isao sam sa 160-165kg/kj145 do 150 kg/kj
Prosle godine hektolitar od 82-84