Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kazu stari ljudi da nevalja dirati(orati,tanjirati) zito kakvo god daje.Ja sam imao virozu pre dve godine na jednoj njivi do kanala i od prvog dana je bio top.Primetio sam kada je krenulo sirenja I opicio sa 500g/h steptomicina( iskustvo is vocarstva) I to je stalo vise nije bilo sirenjaOvo je trebalo da preseva
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Kad ai ga prskao sa streptomicinom, u kojoj fazi?Kazu stari ljudi da nevalja dirati(orati,tanjirati) zito kakvo god daje.Ja sam imao virozu pre dve godine na jednoj njivi do kanala i od prvog dana je bio top.Primetio sam kada je krenulo sirenja I opicio sa 500g/h steptomicina( iskustvo is vocarstva) I to je stalo vise nije bilo sirenja
[/URL]
Kukuruz je bio prosle godine, ali nema nikakve veze, ocigledno. Kod mene je ima na jednoj parceli nadam se da ce izdrzati jos 20 dana da se ne siri vise.Zaboravio sam kako je bilo prosle godine, znam da je u jednom trenutku prestala da se siri.
145 do 150 kg/kjSofru je broj 1 kod nas.....samo pri sjetvi treba povecati sjetvenu normu, i druga stvar sto je meni bitna,da nije visoka i nema puno slame,jer meni netreba,pa se poslije lakse zaore,al hektolitar je 80 do 80,5 preko toga neide,dok za primjer osjecka kraljica ima hl 84......
Anapurna čika Aco,uzeo sam i ja nešto semena od njega ,nije do semena.Talianu, koju je sortu imao taj tvoj komšija?
Isao sam sa 160-165kg/kj145 do 150 kg/kj
Prosle godine hektolitar od 82-84