Pšenica 2021-2022

Ljudi dal je realno koga god sam zvao za vestacko djubrivo da niko nema na lageru i nemaju pojma koja je cena samo kazu otislo sve gore

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

[mention]Paracinac88 [/mention]
Ja sam malopre pitao u Stopanji, 3x16 1500din. Imaju ga na stanju. Ali mi rekoše da ubrzo ide na gore!

Ovo nije normalno sta se radi i to moras da ides za djubrivo sigurno?pa cena ce otici kad drugi put pozoves

Poslednja izmena:
Nama isto isli na foru ne znaju kad ce moci da dovezu ovo ono, cene idu gore.. I otisli smo po njega dok ga je jos imalo, sad cujem stopiraju prodaju kao nema djubriva.. Ko ce ga znati, nesto se desava..

Mora nesto da bacimo to je sigurno,sad koliko ce da nas oderu videcemo.. Urea kazu otisla isto gore za Map da ne pricam...

Eliksir premium 16:27:7 u sejalicu sa setvom 200kg. Hektar i anapurna svoja 250kg semena na hektar. Poske setve pred kisu 50kg. Uree po hektaru. U prolece standardno

Послато са SM-N970F помоћу Тапатока

@Aca97 zasto ides jos jednom spremacem ako je vec lepo ovako uradjeno? Ja sam jedne godine samo isao spremacem posle tanjirace, uzas je nicanje bilo, kao da sam betonirao ispod ili isusio zemlju od 3 prohoda...mada je i bila susna jesen, mozda i nema veze sa spremacem, nisam nikada saznao

Ja sutra idem da uplatim djubrivo ruska 16ca 58din/kg. Sto se tice semena ostavljeno prve reprodukcije trijerisane apilka i alkantare a avenue ide semenski. Cene su ludilo, videcemo ko ce i koliko kupovati semensku psenicu po ovim cenama. Mislim da cu u mom selu biti jedini koji cu dubriti psenicu u jesen.

Ove jeseni analiza rekla za psenicu 80kg po kj MAP 12:52+ 40kg po/kj uree.

Sent from my S60 using Tapatalk

@Aca97 zasto ides jos jednom spremacem ako je vec lepo ovako uradjeno? Ja sam jedne godine samo isao spremacem posle tanjirace, uzas je nicanje bilo, kao da sam betonirao ispod ili isusio zemlju od 3 prohoda...mada je i bila susna jesen, mozda i nema veze sa spremacem, nisam nikada saznao
Cisto ono da proletim da poravnjam. Tako stalno i nikad nije bilo problema

Nazad
Vrh