paorpaor
Član
Ubrzano zre kod nas u ataru. Bukvalno ujutru i uvece je uocljiva razlika.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sto sta fali ns40s ?.Isto i kod mene Sobred bio najlepši a sad najgori,zastavica usukana gde nije već bolesna ili osušena.
Solehio-Falado mešavina najbolja,zelena zastavica široka velik klas.
Balaton se još uvek drži nije loš.
Zvezdana srednje žalosno.
NS40S ni ne gledam ga samo me nervira.
Jeste bolest sigurno, imam i ja jos na jednioj njivi rana setva ist bna trake po 50 metra po duzini to je virus patuljasti psenice,ili viroza. Ne postoji lek za to jer se infekcija javlja jos na jesen a prenose je cikade.Treba da se radi preventiva na jesen to je jedino resenje.mene ovo izludjuje psenica u tom delu je dobra ali na toj njivi pola najebala.I meni ovako na jednoj parceli krenulo da se suši i nestaje popreko 4 jutra u širini od 20m. Šta ovo može biti nije mi jasno sem da je sušenje zbog deficita vlage u tom delu gde je malo jače zemljište. Ne mogu da poverujem da je bolest jer je baš ovo zaštićeno i nedavno kao ni jedno drugo što nisam radio. Ovu i još jednu parcelu sam radio više tretmana dok ostale koje su mnogo bolje radio samo jedan tretman