Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Taj lupa kao otvoren prozor.
Послато са SM-J610FN уз помоћ Тапатока
Bio danas u obilasku i bogami sareno neka kako kazu gljivica je napala zito a nema tj nemoze se nicim prskati. Neki su preorali, neki se spremaju -kako cujem jedan 30 kj drugi 40 kj treci 5 kj ... ja cu morati 2,5 kj sigurno a 15 je pod znakom ? . Lepo zito kao sa vasih slika ali fleke na puno mesta zuti i propada- nestaje.
Bio danas u obilasku i bogami sareno neka kako kazu gljivica je napala zito a nema tj nemoze se nicim prskati. Neki su preorali, neki se spremaju -kako cujem jedan 30 kj drugi 40 kj treci 5 kj ... ja cu morati 2,5 kj sigurno a 15 je pod znakom ? . Lepo zito kao sa vasih slika ali fleke na puno mesta zuti i propada- nestaje.
Hmm jel imas sliku?, prvi puta cujem za takvu stvar ako je bilo zito ok donrkle i da se najednom smanjjje i propada (, pod uvjetom da biste 2-3mj bez kise)
Tek ce biti problema kada te iste cikade u junu predju na kukuruz i izazuvu crvenilo kukuruza kome u tom slucaju nema leka.Nije toliko vazno sta je pred usev jer preoravaju ljudi psenice posejane na kukuruzistu. Jednostavno cikade lete i sa komsijine njive prenose zarazu.
Sent from my iPhone using Tapatalk