Rasa91
Član
Moje nije prskano.
Послато са Redmi 6A уз помоћ Тапатока
Послато са Redmi 6A уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Takav je i kod mene. Uspičio se i bedan je (kao što je vrv svuda) ali nije kovrdžav.Imam i ja solehio jeste se uspicio ali nije tako kovrdzav
Moisson,sa tavana.Tombice: Koja ti sorta ova?Jako dobro ti izgleda psenica
Juce pricam sa covekom iz sela,ono sto je oprskao u ponedeljak herbicidom,vide se ostecenja na zastavicaru.Kako si napravio vise stete?
Mi smo radili jedno 100kj pre tri dana i zavisno od sorte negde je bilo zastavicata negde nije, tako sta mu bog da. Isli smo sa smanjenom dozom meteora, namerno nismo dodali fungicid jer izgleda da ce biti samo zastita klasa jer ako se bar deo prognoza obistini i bude kise i za prvi maj eto psenice sve ce izbaciti klasove. Temperarure su je ubrzale skroz. Inace kod nas su psenice samo na oko dobre,lepe modre zelene a zato bolrenja skoro da nema. Veliki broj psenica izgubio je bokore zbog suse samo se to na prvi maj sa puta ne vidi. Znaci psenice ako bude 25m po kj bice ok one extra u mom kraju 30m po kj. Nesto bolja je situacija kod onih koji su jesenas psenicu sejali na kukuruzistima ili su u pitanju ritovi i tesko zemljiste gde je bilo kakve takve vlage i gde je bilo par kisa do sada. 142 ce da pici kada bude kosila psenice od pola metra visine
Sent from my iPhone using Tapatalk