petarkrsmanovic
Član
Ja prelazim iskljucivo na Apac.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako je taj ingenio bio dobar!!
Bude on dobar,pogotovo na nekim "mrcinama" i prilicno je otporan na bolesti,ali covekova narav cudo,jednom zakenjas o'ma si u kanalu...
ja sam prosle godine nju sejao, mnogo je ranije stigla od ostalih.. to je rana sorta i mnogo je niska dobra za vrsu.. nemoj da mislis ako je redja da nema neki prinos, ja sam imao prosle godine sve preko 6t po hektaru Avenue na skoro svim parcelama sto je za kod nas i super prinos.... opasna je psenicaPratim skoro
Послато са Moto G (5S) уз помоћ Тапатока
ja sam prosle godine nju sejao, mnogo je ranije stigla od ostalih.. to je rana sorta i mnogo je niska dobra za vrsu.. nemoj da mislis ako je redja da nema neki prinos, ja sam imao prosle godine sve preko 6t po hektaru Avenue na skoro svim parcelama sto je za kod nas i super prinos.... opasna je psenica
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
meni cale rekao sta si uzeo ovo vidis kako retko i nisko kad na kraju premija cuti i vrse.Sejem je od prve godine kako je izasla 2015 ili 2016 ne secam se tacno. Znam kako radja (7,5t je dosad najbolje rodila) i o cemu pricam da je redja nego obicno
zašJa sam ga izbacio još 2016 i prešao na Ilico pa sam sa Ilica prešao na Falado a planiram da pređem skroz na KWS asortiman.
Kad sam je sejao prve godine,nakudio sam je bas puno dok nisam uso kombajnom u nju,a kad je krenulo da curi okrenuo sam plocu.... Kod mene je ona zastipljena uvek bar na trecinu povrsina....meni cale rekao sta si uzeo ovo vidis kako retko i nisko kad na kraju premija cuti i vrse.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk