Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije kasno ako imas onu zutu rucku.Ja cu jos pre Božića da posadim,treba mi sitno zrno za farmu pužovaImam deset krava i zanima me da li je kasno da posadim sada još jednu njivu?
Samo ti njoj daj jos vremena ,ovi minusi su za nju boranija ,ako nevalja u martu to je lako dublje preci setvospremacem i sejes sta hocesСве више и више сам скептичан по питању моје пшенице јер је пуно лошија од ових са слика ту је тек у иглицама туга, снег танак мраз јак....орање је још актуелно а ја сам на пола 50% да преорем 50% да је оставим.....Јер она мученица буквално ниче како не знам ни сам...
Све више и више сам скептичан по питању моје пшенице јер је пуно лошија од ових са слика ту је тек у иглицама туга, снег танак мраз јак....орање је још актуелно а ја сам на пола 50% да преорем 50% да је оставим.....Јер она мученица буквално ниче како не знам ни сам...
Norma setve i sam kvalitet setve