Nije čoveku zameriti .Gleda samo njegovu okolinu.Ko je nama kriv kada se ne molimo Bogu, da padne kiša.
Nisam nikad i necu mu se moliti.Okrenucu se necemu gde mnogo manje od njega zavisi a vise od mene.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije čoveku zameriti .Gleda samo njegovu okolinu.Ko je nama kriv kada se ne molimo Bogu, da padne kiša.
Glavni problem kod pšenice bar kod nas a mislim i kod većine drugih,jeste što je mnogima zinulo **greška za zemljom,kako privatnom tako i državnom pa ne mogu na vreme da je obrade uredno, onda se oslanjaju na vremenske uslove,kad poseju polovinom novembra,da padne jedno 50 litara kiše i da bude tmperatura +15,e jbg,ne ide.Kad bi svako radio koliko fizički može da stigne,sve bi pšenice bile posejane u optimalnom roku,i dale bi odličan rod.Ovako samo neka je što više površine a prinosi kakvi budu.Ja sam moju posejao 3 oktobra i izgleda odlično,za nju nema zime.Da sam radio tri puta više zemlje nema šanse da bi je stigao posejati na vreme.Takođe što sam uslužno sejao krajem oktobra i ta izgleda sadvim solidno,a za ove kasnije setve nemam komentar.Takvi poljoprivrednici kojima nikad nije dosta ili bi trebali smanjiti površinu zemlje ili zaposliti jednog ili dva dobra radnika.
http://www.cikpogodi.com/poster/430/Mišljenje+je+kao+**greška/Nema potrebe da se jedite,ja sam izneo svoje misljenje,a u ostalom vreme će pokazati sve,samo da dodam ni kod nas nije bilo kiše 2 meseca i ja takođeživim u Srbiji.