On to više pita zbog one plave prodavačice.![]()
Moramo ga ženiti,nema druge...on bre mnogo bira...ovako ga napijemo i gas kod matičara sa plavom prodavačicom...a u majčinu..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
On to više pita zbog one plave prodavačice.![]()
Moja je takva sejana mesec dana kasnijeEvo moje mucenice, setva 8 oktobar.![]()
Послато са GT-I9506 уз помоћ Тапатока
Ma kakvi,to je retka pojava ovde,samo crveno kod nasNepostoji ni jedan traktor marke JD ili Class, eventualno Torpedo u selu da ore?Nisam mogao izdržati.
I kod nas ista situacija u ataru, pšenica nije nikla, a kada će ne znamo
.
I ja sam danas bio u poseti mučenici. Mrljokurasto mi deluje. Matićeva je bolja. Imam deset krava i zanima me da li je kasno da posadim sada još jednu njivu?
Realno ovo je losa psenica,ko je sejao u zadnjoj dekadi septembra kod nas ima psenicu koja je kao i prosle godine vec nabokorila i izgleda fenomenalno.Provucice se,kakav sarkazam xd .....Da mi nase koje nisu jos ni nikle preoremo a ?,ja mislim da je tako najbolje,ako ce ta tvoja da se ''provuce''.Postedimo sebe muka i truda oko prihrane i zastite iste,hvala sto si nam otvorio oci.