Svaka cast ko ima 60 meteri/kj prosek,vidjao sam na pojedinim parcelama ali taj prosek nikad.Doduse ja puno radim usluzno vrsidbu i merim svima njive,zbog toga su pali proseci za oko tone/kj a povecale se povrsine pod usevom...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Svaka cast ko ima 60 meteri/kj prosek,vidjao sam na pojedinim parcelama ali taj prosek nikad.Doduse ja puno radim usluzno vrsidbu i merim svima njive,zbog toga su pali proseci za oko tone/kj a povecale se povrsine pod usevom...
Tako je jedan bivsi prizvodjac i rekorder po proizvodnji kalkulisao sa vagon po ha pa kad je video da nece biti ni blizu digao ruku na sebe. Laka mu crna zemlja. Zato mirno i polako bez velikih ocekivanja.Svaka cast ko ima 60 meteri/kj prosek,vidjao sam na pojedinim parcelama ali taj prosek nikad.Doduse ja puno radim usluzno vrsidbu i merim svima njive,zbog toga su pali proseci za oko tone/kj a povecale se povrsine pod usevom...
Proprati to do kraja,prosao sam i ja tako prosle godine,a na kraju na tom zelenom delu nije bilo semena ili bilo totalno sturo.....................
a verovatno je covek promasio, pa ostalo mu nekih metar gde nije prskalica dostigla, e tu se zeleni da nisam mogao poverovati.
Pa sad ko koga kara ko ce ga znati!