Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Coci nije on zbog toga digao ruku na sebe.
Ovsa ima sve više naroćito na njivama pod žitom.Mislim da je to došlo sa semenom. Iduće godine moram žito prskati sa Palasom,nema druge. Ubeđen sam da nam to smišljeno pakuju sa semenom.Opasna je to mafija.Između ostalog, a dve godine pre toga je ,možda i prvi, ostvario vagon po hektaru.U pitanju je bila Zvezdana, koliko mi se čini.
I ja sam danas obilazio svoje zito. Stanje je katastrofalno sto se tice fuzarujuma. Sorte su Nikol i Avenue. Radjena su tri tretmana. Falcon, Presing i cvetanju Duett ultra. Ja sam i ranijih godina primecivao da imam vise fuzarijuma nego ovi sto ne prskaju, ali sam imao bolji prinos jer list ostaje duze zelen. Mislim da je prskanje protiv fuzarijuma promasena stvar.
Pre nekindan okolina Cuprije pored auto-puta dva jecma vec zrela za vrsaj,sta je u pitanju ne znam,. E sad stonse tice fungicida slazem se s vama da je to sve losijeg kvalitet i da nam malo prodaju i maglu,al ne bi bas ninsmelintoliko da se zajebavaju s tim kao sto se ovde navodi...
Nije bas da nema razlike gde je radjeno i gde nije radjena zastira...mozda nekad problem lezi i nama,kasna primena fungicida,mozda je vec bolest zahvatila pre tretmana...
Je l ostavio neko kontrolu pa da moze konkretno da da izjave sta i kakva je razlika gde je tretirano i gde nije...
Послато са TA-1021 помоћу Тапатока
Ne mozes ti to ovde objasniti,neki nikad sliku nisu objavili da se vidi neki njihov usev,a sve pametni i sve znaju....Zato sto ne postoji 100% zastita od fuzarijuma. Najbitnije je da 90% bude zasticeno jer mo ne radu zastitu ima i preko 50% bolesnog zrna.
Послато са SM-A520F помоћу Тапатока