Podigni granePorigni grane
Послато са TA-1021 помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Podigni granePorigni grane
Porigni grane
Razgovarao danas sa direktorom jedne semenske kuće koja ima dosta zastupljenih sorata pšenice na našem tržištu i kaže čovek da" nije sve to baš tako, ima dosta ne zaraženih pšenica, možda se koji dan poranilo ili okasnilo sa drugim tretmanom, a njihova semenska nije nikako zaražena, prskali tri puta...".
Sad se svi posipaju pepelom i izvlače.
Da se tako ne primas,ne bi te oni ni zajebavali....ja prvi promasim slova pa nikonne komentarise....malonpozitivnog duha i sale na svoj racun pa onda na tudji i bices sve okMilelale izvini a šta fali mom žitu? Kako ti znaš da li je moje žito dobro ili loše? Nisi ga ni video. Ja tvoje ne komentariše. A to kako sam nešto napisao ne znači da ne znam pravopis. Može da bude i greška u kucanju. Svako ovde i svašta piše i ima slovnih grešaka u pisanju pa niko to ne komentariše kao ti i Matić.
Milelale izvini a šta fali mom žitu? Kako ti znaš da li je moje žito dobro ili loše? Nisi ga ni video. Ja tvoje ne komentariše. A to kako sam nešto napisao ne znači da ne znam pravopis. Može da bude i greška u kucanju. Svako ovde i svašta piše i ima slovnih grešaka u pisanju pa niko to ne komentariše kao ti i Matić.
Bezazlena šala MIRBAN.
Ljudi jauču sa svih strana, te fuzarioza, te lema, te...dilema, opšta propast, a onda komentar "Ne sumLjaj nego sumNjaj!"
Iskreno sam se nasmejao komentaru, a ne pravopisu.
Mislim i da je komentatoru to bila namera.
Bez zle namere.
Izvini.
Verovatno je muka veća od zajebancije.